- Verse Lokale Bio Producten
- Snelle Gekoelde Levering
Marqt Tom Yam garnalen noodle
Ingredienten: Water, kokosmelk (kokosnootexctract*, water, kokosnootwater*), gekookte rijstnoedels* (rijst, water), garnalen (90% garnalen ASC (SCHAALDIEREN), water, zout, voedingszuren: citroenzuur, natriumcitraat), wortel*, sperziebonen*, kastanje champignons*, Butternut pompoen*, suiker*, citroensap*, mais, rode curry (rode peper*, citroengras*, sjalot*, knoflook*, laos*, zout, korianderzaad*, komijnzaad*, limoenblad*, conserveermiddel citroenzuur), ui*, gebufferd azijnpoeder (conserverend ingrediënt)*, sambal oelek (rode peper*, zout, water, voedingszuur: citroenzuur), zonnebloemolie*, bosui*, paprikapoeder*, water, maiszetmeel*, bouillonpoeder (maiszetmeel*, ui*, wortel*, zonnebloemolie*, gemengde kruiden en specerijen*), limoenblad*, zout *= Biologisch
Dieetinformatie
Cacao | Kan sporen bevatten |
Gluten** | Kan sporen bevatten |
Ei** | Kan sporen bevatten |
Melk | Kan sporen bevatten |
Melk (inclusief lactose)** | Kan sporen bevatten |
Maïs | Aanwezig |
Noten** | Aanwezig |
Peulvruchten | Kan sporen bevatten |
Aardnoten (pinda's)** | Kan sporen bevatten |
Rundvlees | Kan sporen bevatten |
Zwaveldioxide en sulfieten** | Kan sporen bevatten |
Varkensvlees | Kan sporen bevatten |
Koriander | Aanwezig |
Selderij** | Kan sporen bevatten |
Schaaldieren** | Aanwezig |
Vis** | Aanwezig |
Sesam** | Kan sporen bevatten |
Wortel | Kan sporen bevatten |
Mosterd** | Kan sporen bevatten |
Weekdieren** | Kan sporen bevatten |
Voedingswaarden
Energie | 475 kJ |
Energie | 112 kcal |
Eiwit totaal | 4 Gram |
Koolhydraten totaal | 15 Gram |
Suikers | 4 Gram |
Vet totaal | 4 Gram |
Vet verzadigd | 3 Gram |
Vet enkelvoudig onverzadigd | 1 Gram |
Vet meervoudig onverzadigd | 0 Gram |
Voedingsvezel | 1 Gram |
Zout | 1 g |
Specificaties
Bestelnummer | 14380 |
EAN | 8718555224773 |
Consumentenprijs | € 8,99 |
Besteleenheid | 1x 450 gram |
Merk | Marqt |
Bio keurmerk | EU |
Herkomst | Nederland |
Kwaliteit | Biologisch |
Veganistisch | |
Vegetarisch |